Design Week

Organiseer een inspirerend en innovatief project voor de hele school, vol uitdagende lessen in Digitale Vaardigheden en Design Thinking rondom een duurzaam thema.

In deze projectweek wordt de hele school een week lang ondergedompeld in de wereld van programmeren, computational thinking, virtual reality, robotica en design thinking. Ons team is aanwezig voor de begeleiding van de lessen en het coachen van de leerkrachten door de week heen.

Na een gezamenlijke opening gaan alle leerlingen uit groep 1 t/m 8 in verschillende labs aan de slag met gevarieerde en uitdagende lessen die aansluiten bij de belevingswereld en het niveau van het kind. De week wordt afgesloten met een expositie voor ouders en andere belangstellenden.

Een Design Challenge is altijd onderdeel van de DesignWeek, waarbij alle leerlingen van school op hun eigen niveau oplossingen gaan bedenken bij het duurzame thema. Leerlingen uit groep 6 t/m 8 gebruiken hiervoor de online game.

Benieuwd hoe een DesignWeek er precies uit ziet? Stuur ons een bericht en we sturen je geheel vrijblijvend meer informatie toe.