Duurzame

Design Award

Ontwerp en bouw jullie oplossing om verdere klimaatverandering tegen te gaan en win met jouw klas de Sustainable Design School Award 2021-2022 én natuurlijk een mooie prijs!

Leerzaam, leuk en vol inspriatie!

Wil jij met je leerlingen ook werken aan de vaardigheden van de toekomst en kun je daar wel wat inspiratie of hulp bij gebruiken? Doe mee, maak technologie op een creatieve manier toegankelijk voor je leerlingen én werk tegelijkertijd aan een betere wereld. In januari 2022 organiseren we samen met SAP Nederland voor de tweede keer de Duurzame Design Challenge en jouw groep 7 en/of 8 kan deelnemen! Wil je goed voorbereid zijn op jullie deelname? In oktober en november organiseren we gratis workshops voor zowel leerlingen als leerkrachten. Wij nemen je veel werk uit handen!