Vliegende start

met 21st century skills

Technologie toegankelijk maken voor al je leerlingen en tegelijkertijd werken aan een betere wereld? Het kan met de programma's van DesignWeek@School!

Inspirerende projecten

Kies een van onze kant-en-klare projecten om een vliegende start te maken met de vaardigheden van de toekomst of neem contact op voor een adviestraject op maat. We adviseren je graag!

Duurzame verandering

In onze programma’s maken zowel leerling als leerkracht op een inspirerende manier kennis met duurzaamheid, design thinking en technologie.

Met de keuze voor een DesignDag, DesignWeek of DesignWeek+ organiseer je op eenvoudige wijze een mooi project variërend van een enkele dag tot een hele projectperiode vol met uitdagende en inspirerende lessen.

Voor stichtingen of scholen die de stap willen zetten om Wetenschap & techniek en Duurzaamheid & Burgerschap structureel op te nemen in het curriculum bieden we een DesignWeek in combinatie met een adviestraject op maat: de DesignWeek+.

In dit traject begeleiden we directie en onderwijsteam vanaf het formuleren van een gezamenlijke visie op toekomstgericht onderwijs, het ontwerpen van een doorgaande leerlijn, inrichten van een ontdek- en maaklab tot de realisatie van de randvoorwaarden die hiervoor verder nodig zijn. 

In goed gezelschap

Inmiddels hebben al meer dan 65 scholen, 600 leerkrachten en bijna 10000 kinderen meegedaan aan een van onze projecten, challenges en trainingen! Hieronder vind je een selectie van deelnemende scholen.

Contact

Benieuwd wat DesignWeek @ School voor jouw school kan doen? Of ben je benieuwd naar de partnermogelijkheden? Stuur ons een bericht en we nemen direct contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever even direct bellen?

Floor Coonen

Directeur & adviseur onderwijsinnovatie