Design Maand

Kies een DesignMaand op maat voor laagdrempelige integratie van 21e eeuwse vaardigheden en duurzaamheid binnen een eigen programma.

Zoek je een aantrekkelijke aanvulling voor een regulier thema, dan biedt de DesignMaand uitkomst! Gedurende een hele projectperiode werken leerlingen aan een Design Challenge, ondersteund door onze online game.

De Design Challenge wordt door ons op maat gemaakt en geïntegreerd in het bestaande thema. Naast de reguliere activiteiten rondom duurzaamheid en design thinking voeren de leerlingen extra verdiepende opdrachten uit op het gebied van informatievaardigheden, mediawijsheid en digitale vaardigheden.

De DesignMaand is er voor de groepen 6, 7 en 8 en voortgezet onderwijs. Een DesignMaand begint met een startersbijeenkomst voor de leerkrachten. Tijdens de het project is ons team bereikbaar voor vragen. Daarnaast is natuurlijk ook extra begeleiding in de klas mogelijk.

Benieuwd hoe een Design Maand er precies uit ziet? Stuur een bericht en we nemen contact met je op!